Hypotheekadviseur Noordholland

een hypotheekadviseur vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

Van Huizen Hypotheek

Een hypotheek is niet iets waar u elke dag mee te maken heeft. Laat u daarom goed voorlichten !
Bijvoorbeeld:
? Hoe goedkoop is een goedkope hypotheek? Vaak is het rentepercentage lager maar zijn de overige voorwaarden ongunstiger.
? Bent u al wat ouder en wilt u de overwaarde benutten om u maandelijks inkomen te verhogen zonder dat uw maandelijkse woonlasten omhoog gaan? Dat kan!
? Einde rentevaste periode? Ga shoppen! Vaak berekenen banken en geldverstrekkers een lager percentage rente aan nieuwe klanten. Dat betekend dat u aan het einde van de rentevaste periode geen nieuwe klant meer bent waardoor u een hoger percentage berekend wordt.
? Zelfstandig ondernemers, freelancers, ZZP'ers en mensen met een variabel inkomen opgelet! Er zijn banken en geldverstrekkers die u een hypotheek willen verstrekken. Voorwaarde is wel dat u cijfers kunt laten zien over de afgelopen 3 jaar. Bent u ondernemer en bestaat uw bedrijf korter dan 3 jaar dan is ook hiervoor een oplossing mogelijk!
? Recreatiewoningen:
Voor een hypotheek op een recreatiewoning gelden per geldverstrekker verschillende voorwaarden. De meeste geldverstrekkers belenen alleen recreatiewoningen van steen, maar enkelen maken een uitzondering voor recreatiewoningen van hout. Het verhuren van de recreatiewoning is in sommige gevallen (tijdelijk) toegestaan.
? BKR-registratie:
Het BKR in Tiel registreert alle schulden boven een bedrag van 2500,- ?. Daarbij kan worden aangemerkt of u nu of in het verleden betalingsachterstanden heeft opgelopen. De zwaarte van de achterstand is bepalend of u in aanmerking kan komen voor een hypotheek.

Kortom voor alle soorten hypotheken kunt u bij mij terecht.
Neem contact op voor een afspraak en ik kom graag bij u langs.
Met vriendelijke groet,
Petra van HuizenMonnickendam
telnr : 06 36 07 15 09